Filtrare
                                                                    

                    Filtre automate asistate de microprocesor , fara consumabile cu autocuratare,  recomandate pentru aplicatii casnice si din mica industrie.  

       Acestea retin solutiile si suspensiile din apa eliminand culoarea, gustul, mirosul apei precum si sedimentele cu o finete de filtrare de pana la 15 – 20 μm

                                     Fara filtre cu cartuse = Fara consumabile

      O varianta  care poate trata apa pentru toata casa este  EWF 15

 Fara operatiuni de mentenanta complicate, se auto-curata dupa un numar de zile prestabilit (programabil), utilizand procesul EcoWater automat de curatare AutoRinse si o vana de comanda rotativa, produs exclusiv EcoWater.

 Acestui filtru i se va seta intervalul de zile si ora la care se doreste regenerarea sa, toate operatiunile facandu-si-le singur.   

 Spre deosebire de alte sisteme, EWF 15 va asigura apa de calitate la orice robinet din casa Dvs. fara sa reduca semnificativ presiunea apei.

 Se utilizeaza frecvent in vederea tratarii complexe a apei de put, in combinatie cu dedurizare, filtrare, sterilizare cu UV etc.

 Media* duratei de viata a mediului filtrant este de 10 pana la 15 ani…
 *functie de calitatea apei brute.

 Acesta are in componenta sa urmatoarele medii filtrante:

<>-CARBUNE ACTIV GRANULAR (GAC) - material filtrant utilizat pentru declorinarea, indepartarea gustului si mirosului, a contaminantilor organici si a unor cantitati mici de hidrogen sulfurat si culoare din apa. In procesul de fabricatie, carbunele activ este tratat cu abur, aceasta etapa constituind de fapt "activarea" carbunelui prin aparitia cavitatilor cu aria suprafetei foarte mare in comparatie cu volumul ocupat.
Aria mare a suprafetei atribuie carbunelui activ calitati excelente de absorbtie. Carbunele activ este fabricat din carbune (antracit) si coaja de nuca de cocos.

-GRAVEL ( pietris )-  material filtrant de 2 granulatii, utilizat pentru retinerea impuritatilor, sedimentelor si a nisipului cu o finete de filtrare
de pana la 15 – 20 μm .

Debit maxim - 2180 l/h
Debit nominal - 1362 l/h
Cantitate mediu filtrant - 15 kg
Limite presiune - 2,5 - 8 bar
Limite temperatura - 4 - 40 gr C
Consum apa la regenerare - 60 l
Capacitate tratare - 2160 mc
Conexiuni - 1 ''
Schimb mediu filtrant - 8 - 10 ani
Finete filtrare - 20
μm
Dimensiuni - 34 L x 26 l x 86 h cm


 

   Dedurizare  Sterilizare  Osmoza  Deferizare  Sare Pastilata  Pavaje Ecologice  Contact